Om oss

Hudik poker är en ideell förening som är ett slutet sällskap från skoltiden, arbetskamrater, familj, vänner och golfspelare.
Syfte med vår pokerklubb är att i god kamratlig anda befrämja medlemmarnas utveckling som pokerspelare såväl som i live och online.
Vi arbetar aktivt med att ge personer möjligheten att träffa nya människor, dela erfarenheter och jobbar för acceptans av poker som ett skicklighetsspel mot alla fördomar som finns i pokervärlden.

Erlagd medlemsavgift samt vara registrerad medlem och vara minst (18år) för att kunna delta evenemang.
De som blir medlem som inte är bekant med någon i klubben, behöver bli rekommenderad av minst 2x medlemmar innan.

Medlemmarna är känd före de aktuella evenemangen långt före innan turnering startar, genom att varje spelning läggs upp i Facebook gruppen eller här på hemsidan 1-2 veckor innan.

Hudik Poker spelar främst Texas Holdém NL, men kommer även försöka ha andra turneringsspel som t.ex. Omaha PL, och Dealer choice.

Vi kör turneringsspel som Freezeout, och Rebuy med Enkel/dubbel rebuy samt Add-on.

Vi spelar onsdag & torsdag kl.18.00 och lördag kl.15.00/16.00. Det kan förekomma på fredagar också eller homegames.
Online poker på Pokerstars eller på Svenska spel kan ske några gånger i månaden.

Med vänliga hälsningar Admins och styrelsen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen